Announcement:

This is a Testing Annocement. I don't have Much to Say. This is a Place for a Short Product Annocement

Tuesday, April 12, 2011

Blog baru tapi view sampai 3K

Siapa sangka blog baru tidak boleh jana trafik sehingga 3k sehari?Ia sudah terjadi kepada rakan-rakan saya dan saya jugak.Malah pendapatan adsense saya meningkat bila blog saya dilawati dengan ramai pengguna..bukan dari malaysia..tapi seluruh dunia...rahsianya mudah jer..melalui Shoutmix..tau tak shoutmix ni ape?rasa tidak perlu diterangkan sebab skrip ni da popular di kalangan blogger..

Kita cuma perlu post message kat shoutmix tapi semua nye secara automatik..bukan satu..tapi banyak mengikut jumlah database website yang ada...tengok sini..

http://tinyurl.com/shoutmix2011

Mari kita tengok bukti














































dan yang paling penting ini..


























Nak traffik dan income seperti diatas?Klik link bawah nie..
http://tinyurl.com/shoutmix2011
http://tinyurl.com/shoutmix2011
http://tinyurl.com/shoutmix2011
http://tinyurl.com/shoutmix2011
http://tinyurl.com/shoutmix2011

Share it Please

Mohd Khairulddin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

4 comments:

Popular Minggu Ini

Copyright @ 2013 Blog Info. Designed by Templateism