Announcement:

This is a Testing Annocement. I don't have Much to Say. This is a Place for a Short Product Annocement

Tuesday, July 16, 2013

Dapatkan tips kulit cantik dengan SIPUT BABI

Tidak lagi perlukan barang2 kosmetik yang lain.Kalau anda yakin boleh buat, anda buatlah. Percaya atau tidak, lendir siput babi mampu membuatkan kulit wajah anda nampak mulus dan licin? Menurut Catlin Cottage dalam laman web mengenai krim siput babi, haiwan ini mempunyai serum yang kaya dengan anti oksida untuk membantu mencegah penuaan.

Teknik kulit cantik menggunakan siput babi


Selain itu, penggunaan krim siput juga mampu mengatasi kulit yang selalu terdedah kepada cahaya matahari.
Sebuah salon di Tokyo juga turut memperkenalkan terapi urutan siput babi dengan membiarkan beberapa siput babi berjalan di muka dan meninggalkan lendir-lendir yang mengandungi asidhyaluronik, gloikolik dan elastin.

Pengurus salon itu juga mendakwa siput babi juga membantu memberi kelembapan kepada kulit, mencegah keradangan dan membuang sel kulit mati. Selain itu, pelakon Hollywood terkenal, Katie Holmes juga pernah menggunakan krim yang diperbuat daripada lendir siput babi dan mendakwa krim tersebut mampu menghilangkan parut pada wajahnya.

Kalau anda berani lakukan, silalah buat :)

Sumber: Yahoo World News Today

Share it Please

Mohd Khairulddin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 comments:

Post a Comment

Popular Minggu Ini

Copyright @ 2013 Blog Info. Designed by Templateism