Announcement:

This is a Testing Annocement. I don't have Much to Say. This is a Place for a Short Product Annocement

Friday, January 29, 2010

Internet Sumber Duit Sampingan


Mencoret lagi blog ini..Blog Oh Blog..kehekeh..Syukur alhamdulilah semenjak menceburi bidang internet ni aku da berjaya mengaut sumber pendapatan dari internet walaupun tak sehebat irfan khairi tapi boleh la menjana duit sikit-sikit.Membantu jugak internet ni.Mungkin ramai tak sedar kehebatan internet malah menjadikan internet tempat mencari kenalan semata-mata.Bagi aku semua itu buleh dibuat secara sampingan.Motif utama adalah membuat duit..duit..duit..Mari kita buat kira-kira sikit..


bulan ni kira-kira belanjawan
1.bil wimax = rm 99
2.bil maxis (postpaid n broadband)=rm100
3.loan asb 40k = rm290
4.kereta(myv) = free (hadiah cabutan bertuah-alhamdulilah kurang sikit belanjawan)
Jumlah keseluruhan rm500

Hasil dari duit internet =rm 1000

Baki = rm500..wow cukup banyak bagiku untuk enjoy..tapi aku x enjoy.duit tu gunakan untuk simpanan lagi..belum duit gaji lagi..memang x usik..

Kesimpulan gunakan waktu terluang dalam internet untuk menjana wang.Jangan gunakan internet sebagai tempat seronok semata-mata..buatlah perkara yang berfaedah.Banyak faedah kita boleh dapat sini.

Diharapkan kamu semua dapat menjana wang dengan mudah dengan internet.Ikuti blog ini.Banyak informasi yang berguna boleh kita ikuti...

Share it Please

Mohd Khairulddin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 comments:

Post a Comment

Popular Minggu Ini

Copyright @ 2013 Blog Info. Designed by Templateism