Announcement:

This is a Testing Annocement. I don't have Much to Say. This is a Place for a Short Product Annocement

Sunday, February 7, 2010

Buat Duit Online Tahun 2010

Ramai yang tertanya bagaimana ingin buat duit online.Ada yang hampir putus asa .Dah bermacam -macam cara nak buat tapi masih jugak tidak berjaya.Sekarang saya listkan mengapa anda gagal dalam buat duit online ini.

1.malas promosi(buat blog atau promosi tinggal macam tu jer..
2.tiada keyakinan diri
3.tidak banyak membyuat kajian.

erm..banyak lagi kalau di listkan disini

Tips-tips nak berjaya buat duit online

1.Rajin membuat kajian produk yang kita ingin menjual ataupon melakukan affliate produk
2.Mempunyai blog persendirian(follower mesti ramai) tapi content blog mestila menarik yang menyebabkan pelawat ingin mengetahui maklumat semasa.
3.Rajin membuat promosi produk anda.Sebagai contoh sudah semakin banyak website iklan percuma yang boleh anda dapati .Nak cari senang jer..google kan keyword iklan percuma.Pasti banyak website iklan percuma.Sebagai contoh website ini.
http://www.caribiz.net
4.Sanggup mengeluarkan modal sedikit untuk promosi.Sebagai contoh promosi dalam adword ataupun yahoo search marketing.bab ini anda perlu belajar lagi untuk memahirkan dalam promosi.

Subsribe sebagai follower pakdin.nanti aku akan update segala info buat duit online...

Share it Please

Mohd Khairulddin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 comments:

Post a Comment

Copyright @ 2013 Blog Info. Designed by Templateism