Announcement:

This is a Testing Annocement. I don't have Much to Say. This is a Place for a Short Product Annocement

Thursday, September 22, 2011

Teknik Buat Duit Dengan Emas

Salam hormat

Adakah anda pening dan menghadapi kesukaran memilih teknik yang sesuai untuk diri sendiri dalam pelaburan emas yang sedang atau akan dijalankan?

Saya pasti anda sedang menghadapi masalah berikut;

Pertama:
Ragu-ragu nak buat keputusan jualbeli emas? Dalam fikiran selalu terfikir sesuai ke aku beli emas ni sekarang?

Kedua:
Anda terbeli emas pada harga yang tinggi rupa-rupanya. Jadi sekarang tengah memikirkan nak dijual belum untung lagi, nak tunggu, entah bila pula nak naik balik harga, nak tunggu sampai 1-2 tahun, fuh, lama tu....buatnya berlaku kecemasan, nak korek di mana pulak cash ni?

ketiga :
Kebanyakan orang suka ke pajak gadai kerana terdesak nak pakai duit. Tapi tak ramai orang yang tahu ADA CARANYA kita boleh pajakkan emas, dan buat untung dari pajak gadai tanpa perlu bayar sesen pun upah simpan, walaupun anda pajakkan berkilo-kilo emas.

Keempat
Jika anda seorang student, dan selalu kehabisan wang PTPTN di hujung semester, ada baiknya dipraktiskan teknik ini, bagaimana seorang student boleh menyimpan emas dengan banyak dengan wang yang minima? Pakai duit PTPTN jer pun boleh...

Kelima
Jika anda memiliki banyak barang kemas. Takkan nak dipakai semuanya kan? Apa kata, sambil memiliki barang kemas,anda jana sedikit extra cash sambil-sambil melawa dengan barang kemas tersebut.

Keenam
Atau saja ingin mencari ilmu baru dalam pelaburan emas selain dari yang dipaparkan dalam blog blog pelaburan emas yang ada di internet...

Ketujuh
Umur nak pencen/bersara dah semakin hampir, tapi wang bersara tak cukup-cukup lagi. Harapkan KWSP pun taklah banyak sangat. Camner nih? Anda ragu-ragu, bagaimana pelaburan emas boleh dijadikan sebagai BACKUP PLAN tabung persaraan anda.

Saya ada berita baik untuk anda mengenai teknik pelaburan emas yang mampu mengatasi masalah-masalah di atas.

Kalau nak hendak tahu lebih lanjut, klik sahaja link di bawah ini:

Share it Please

Mohd Khairulddin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 comments:

Post a Comment

Popular Minggu Ini

Copyright @ 2013 Blog Info. Designed by Templateism